CASA’T A XURIGUERA

El dia del vostre casament és un dels dies més importants de la vostra vida i el nostre objectiu és fer d’aquest moment un dia inoblidable i original, en un desconegut espai en plena natura i tranquil·litat. Només cal que poseu en marxa tota la vostra imaginació i us ajudarem a dissenyar el casament dels vostres somnis.

· Cerimònia religiosa i/o civil
· Aperitiu
· 
Banquet (al gust de cada parella)
· Nit de noces
· Contem amb proveïdors recomanats del entorn

El jardí és un dels espais amb més encant de Xuriguera de Salsellas. Els 10.000 m2 estan acompanyats per una gran esplanada amb la piscina de fons i els seus porxos, independents de la casa. És un espai únic per a la realització de la vostra cerimònia civil i/o religiós i el convit a l’aire lliure. En cas de pluja disposem de carpes exteriors.

Al voltant de la nostra casa disposem d’un bosc molt especial per a la família, es tracta d’un tros de bosc verge i cuidat al últim detall, ampli, i amb alts i majestuosos pins, on els raig del sol es filtren entre els arbres. Un espai on realitzar un casament únic al mig de la natura.

Silenci, natura… casar-se dins del bosc és de les coses més boniques que hi ha.

La casa de Xuriguera de Salsellas és una casa aïllada, construïda a la fi del segle XVIII, que forma part de la finca privada de la serra de Salsellas de més de 250 Ha.

És un espai per recuperar sensacions que fa temps que hem perdut..

Més Informació:

93.744.13.37
93.841.41.48