Vine a la Xuriguera, reconnecta & descobreix un entorn ple de possibilitats

Muntanyes màgiques i mítiques, naixement de rius importants, trens que et faran sentir la història, tradicions que han esdevingut patrimoni o obres arquitectòniques reconegudes arreu.

Vine a la Xuriguera, reconnecta & descobreix un entorn ple de possibilitats

Muntanyes màgiques i mítiques, naixement de rius importants, trens que et faran sentir la història, tradicions que han esdevingut patrimoni o obres arquitectòniques reconegudes arreu.

Activitats que podràs fer dins la finca

Fes del teu casament un dia inoblidable i original, en un espai desconegut, en plena natura i tranquil·litat.

TEAMBUILDING

Porta el teu equip a la Xuriguera i crea els teus esdeveniments d’empresa.

ACTIVITATS VARIES

Porta a terme les teves idees a la nostra finca. Tenim l’espai perfecte perquè el teu públic quedi impressionat.

RUTES EN BICI

Porta la teva bici i gaudeix de la teva afició en un entorn inigualable.

SENDERISME

Descobreix tots els racons de la nostra finca i reconnecta a la Xuriguera.

BANY DE BOSC

Endinsa’t als boscos de la nostra finca i deixat portar per les sensacions d’estar en contacte amb la natura.

Activitats als voltants de la finca

JARDINS ARTIGAS

Els Jardins de ca l’Artigas o Jardins Artigas són uns jardins del municipi de la Pobla de Lillet (Berguedà), que van construir-se entre 1905 i 1906 i foren dissenyats per l’arquitecte modernista Antoni Gaudí.

PEDRAFORCA

El mirador del Pedraforca, situat a la falda d’aquesta muntanya, una de les més emblemàtiques de l’alpinisme català, és un dels indrets amb més nombre de visitants a l’any del parc natural.

FONTS DEL LLOBREGAT

Passeig curt i fàcil que des de Castellar de n’Hug ens condueix per un camí ben senyalitzat i en bon estat fins al naixement d’un dels rius més importants de Catalunya, el Llobregat.

EL TREN DEL CIMENT

Es tracta d’una línia que històricament unia l’antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n’Hug amb Guardiola de Berguedà, des d’on partia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa.

SANTUARI DE QUERALT

El Santuari es troba al capdamunt de la Serra de Queralt, a una alçada de 1200 metres. Per la seva peculiar ubicació se l’ha anomenat el ‘balcó de Catalunya’.

LA PATUM

Festa tradicional i popular durant la festivitat de Corpus. Són diferents representacions al carrer amb la presència de foc, pirotècnia i elements d’origen religiós.

SANT QUIRZE DE PEDRET

L’església de Sant Quirze de Pedret, dins el comtat de Berga i la jurisdicció del bisbat d’Urgell, té uns orígens molt poc documentats.

LA FESTA DEL BOLET

Bàsicament la festa té com a centre el concurs de bolets que es porta a terme al Pla de Puigventós.

EL PI DE LES TRES BRANQUES

El Pi de les Tres Branques és un dels símbols més emblemàtics del catalanisme, ja que és un símbol de la unitat del Països Catalans: Catalunya, País Valencià i les Illes Balears.

LES MINES DE CERCS

El Museu de les Mines de Cercs és un museu dedicat a la mineria del carbó situat a la colònia de Sant Corneli, terme municipal de Cercs, comarca del Berguedà.

LA BAELLS

És un embassament que pertany al riu Llobregat, creat per una presa situada al municipi de Cercs, que s’estén pels termes de Cercs, La Quar i Vilada.

CASTELL DE BLANCAFORT

Les restes d’aquest castell estan situades al cap rocós de la serra de Blancafort (1176 m), entre el tossal de la Guàrdia i el serrat de la Figuerassa.

Tenim propostes d’activitats per a totes les edats i gustos

Reserva la teva estada —>