Normativa i condicions generals

La normativa i les condicions que us detallem a continuació s’han de respectar en tots els seus punts, des del moment en què s’efectuï la reserva i durant tota l’estada a la Xuriguera. En cas contrari, la propietat es reserva el dret de cancel·lar immediatament la reserva o d’aturar l’estada a la casa, que haurà de ser desocupada tot seguit i sense que es retorni sota cap concepte l’import monetari.

1. NOMBRE DE PERSONES
No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa, ni que se superi el màxim establert de 14 adults. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa, en el moment de formalitzar la reserva. Durant el dia està permès l’increment del nombre de persones amb un cost extra per persona i dia.

2. PAGA I SENYAL
La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament del 30% del preu total de l’estada, i quedarà efectuada quan s’hagi rebut la transferència i la confirmació de la reserva. En cas d’abandonament de l’establiment amb relació al temps pactat entre les dues parts, es cobrarà el temps total acordat.
La propietat es reserva el dret de fer un càrrec al número de compte des d’on s’ha efectuat la paga i senyal; en cas de trobar algun desperfecte a la casa rural o al seu entorn. Aquest càrrec s’efectuarà amb previ avís i amb prèvia notificació de la quantia total al client.

3. CONDICIONS D’ANUL·LACIÓ DE LA RESERVA
Un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, si el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal en els següents casos i de la manera següent:

a. 100% de la paga i senyal: amb una antelació de 60 dies per temporada alta, i de 30 dies d’anticipació per temporada baixa. b. No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal si l’anul·lació de la reserva és entre 60 i 0 dies per temporada alta i de 30 a 0 dies la resta de l’any.

4. PAGAMENT
Es formalitzarà el pagament en el moment de l’entrada de la casa, s’abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quantitat donada a compte en concepte de paga i senyal.

5. TAXA TURISTÍCA
L’import a cobrar és de 0,60 € + 10% IVA = 0,66 € per persona. Les estades de les persones d’edat igual o menors de 16 anys, estan exemptes d’aquesta taxa.

6. ARRIBADA
En el moment de l’arribada els clients signaran el present document i informaran a la propietat del nombre de persones incloses a la reserva. Només el nombre de persones indicat en la confirmació de la reserva té dret a ocupar l’allotjament i les seves instal·lacions. En el cas d’alguna visita d’amics o familiars que vinguin només a passar el dia, també s’haurà de comunicar a la propietat. És obligatori per llei registrar les persones allotjades majors de 14 anys, i notificar-ho al portal dels Mossos d’Esquadra (Article 5.2 del Decret 164/2010). Les dades del registre obligatòries són: nom i cognoms, data de naixement, DNI i data d’arribada.
Estada de caps de setmana. L’entrada a l’establiment serà a partir de les 15 h.
Estades entre setmana. L’entrada a l’establiment serà a partir de les 15 h. Per a qualsevol modificació en l’horari d’arribada, caldrà comunicar-ho a la propietat i aquesta s’intentarà adequar a cada situació.

7. SORTIDES
Tant en les estades de cap de setmana com en les estades entre setmana, la sortida es farà com a màxim a les 18 h. Qualsevol modificació de l’horari de sortida, s’haurà de comunicar a la propietat, que s’intentarà adequar a cada situació.

8. EQUIPAMENTS
La casa disposa de llençols, mantes, tovalloles, assecadors, torradora, cafetera, microones i utensilis de cuina, com també de rentadora i assecadora per a la roba. Les tovalloles són d’ús intern de la casa i no es poden fer servir com a tovalloles de piscina. En cas que es produeixi algun desperfecte, caldrà comunicar-lo a la propietat abans de la sortida.

9. SUBMINISTRAMENTS
Els consums de calefacció, electricitat, aigua i llenya estan inclosos en el preu total de l’estada. Es demana un ús responsable dels serveis per a la bona conservació del medi ambient.

10. BRESSOLS
La casa disposa de 2 bressols inclosos amb el preu de l’estada, com a cortesia.

11. PROHIBIT FUMAR
No està permès fumar a l’interior de la casa rural.

12. ANIMALS DOMÈSTICS
És responsabilitat dels hostes el bon comportament dels animals dins i fora de la casa rural. No es permet que facin les seves necessitats a dins del recinte.

13. RESPONSABILITAT
La propietat no es farà responsable de:

• La pèrdua de cap mena d’objecte personal o de valor, o de vehicles que es puguin trobar a la casa o al seu voltant durant l’estada, ni de la seva desaparició o robatori.
• Robatoris, pèrdues o danys que puguin patir els clients durant la seva estada.
• Qualsevol mena de causa major, natural o similar que impedeixin el gaudir de les instal·lacions de la casa rural.

Piscina exterior

La piscina és d’ús privat i no es disposa de servei de socorrista, per tant, els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult. La propietat no es fa responsable de possibles accidents o danys físics. És responsabilitat de la família i acompanyants, la vigilància dels nens en la totalitat de l’àrea de la piscina.

La piscina és d’ús exclusiu dels hostes de la casa rural. Està prohibit el bany dels animals de companyia. No està permès beure, menjar i fumar dins del recinte de la piscina. És obligatori dutxar-se abans de banyar-se. Vigileu la profunditat de la piscina. Cal tenir cura de les instal·lacions i deixar-les tal com les heu trobat.

Zona barbacoa

El foc sempre ha d’estar sota la vigilància d’un adult. No llenceu restes de la barbacoa al jardí. Deixeu la zona de la barbacoa tal com l’heu trobat.

Llar de foc interior

Està prohibit l’ús de la llar de foc per cuinar. Utilitzeu la barbacoa.

Us desitgem una estada agradable a la Xuriguera de Salsellas

Cal respectar el mobiliari exterior i interior de la casa i s’ha de deixar tot tal com s’ha trobat a l’arribada. Cal tenir en compte que esteu en un entorn rural, amb tots els seus avantatges, però amb alguns inconvenients: telefonia amb moltes limitacions de cobertura i velocitat d’internet … La propietat es reserva el dret d’entrada a la casa i visita a les instal·lacions en qualsevol moment de l’estada. S’avisarà algun dels hostes via telefònica o presencial. La propietat agraeix qualsevol suggeriment que ens pugui fer millorar futures estades. La persona responsable de la reserva és qui haurà de signar aquesta normativa de condicions generals.

El nostre compromís és oferir-vos una casa confortable de qualitat, neta i amb un entorn rural i de natura.

Xuriguera de Salsellas és una casa rural independent amb el número PCC-000769- del registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya.